2013-07-31 08:27:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Erőbedobással dolgozik

Napi horoszkóp július 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem panaszkodhat unalomra. Inkább túlságosan is a változatosság uralja a napjait, ettől nehéz is követnie az eseményeket. Segíthet, ha maga kalkulálja bele a változást, a sokféleséget a terveibe. Akkor legalább ura marad a helyzetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehéz ma jó lépéseket tennie, mert úgy érezheti, hogy bármit tesz is, végül is mindennek lehet valami hátulütője. Persze valamerre muszáj elindulnia, valamilyen döntést meg kell hoznia. Kérje ki egy kollégája tanácsát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mint mindig, most is teljes erőbedobással dolgozik. Csak az a bosszantó, ha hiába. Sajnos váratlan akadályok keresztülhúzhatják a terveit. Készítsen mindenről másolatot, a kommunikáció ördögei ma különösen huncutok lehetnek.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma a kelleténél többet beszélhet. Ez önmagában még nem lenne baj, de hajlamos lehet titkokat kifecsegni, vagy nyilvánvaló módon elferdíteni tényeket. Ha hazugságon, lódításon kapják, jobban jár, ha azonnal beismeri. Akkor megússza egy mosolygással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma olyan feladatot kaphat, ami nincsen igazán az ínyére, mégis meg kell tennie. Azt az energiát, amit a tiltakozásra fordítana, inkább az elkezdés nehézségeinek leküzdésére használja. Akkor hamarabb túl lesz rajta. Sikerélménnyel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önnek nagyon fontos az, hogy harmóniában élje meg a párkapcsolatát. Ha idegeskedést tapasztal a kapcsolatban, mégis leginkább magának köszönheti. Túl sok az elvárása, akár önmagával szemben is. Legyen engedékenyebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Különleges nap lehet ez a mai, ami ön előtt áll. A partnere ma nagyon kedves lehet, elhalmozza, talán még egy érdekes ajándékkal is kedveskedik önnek. Ha nem is az ön ízlésének való, azért ne mutasson meglepettséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Újabban eluralkodik önön egyfajta hedonista életszemlélet. Jól akar élni, és mindenből a legjobbra vágyik. Néha valóban megérdemli, hogy így tegyen. Ha a szabadságát tölti, akkor mindenképpen. Legalább ezen a héten kényeztesse magát kedve szerint.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon újfajta ismeretséggel gyarapodhat. Sokan vonzódnak önhöz, és minél többen vannak a rajongói, a számuk annál inkább tovább nőhet. A vonzalom szinte ragadós. Éljen a lehetőséggel amit ez jelent, de ne éljen vissza vele!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Vigyázzon a nyelvére, mit is mond ma! Egy meggondolatlanul kimondott szó, pletyka, rossz kritika ma bajt hozhat a fejére. Különösen nem kellene megbántania azt, akinek a kezében van a sorsa, munkahelye, pénzügyei.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön szerencsés embernek mondhatja magát, mert valószínűleg olyasmivel keresi a kenyerét, ami ugyanakkor a hobbija is, amiben kiteljesedhet. Most lehetősége lesz rá, hogy továbblépjen. Ehhez azonban fejlesztenie kell magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egymásnak ellentmondó kijelentései bajba sodorhatják, ha nem vigyáz. Ne mondjon mást a kedvesének, mint amit a barátainak mond. A kapcsolati problémáit is elsősorban a társával kellene megbeszélnie. Különben csak elmélyíti a bajt, ahelyett, hogy megoldaná.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: